Tommie blogt

Tom Orrow over online platformen

Naamswijziging van Facebook naar Meta een meesterzet

De halve wereld heeft het nu over de metaverse. Ook wel Internet 3.0 genoemd. En met al deze aandacht, komen ook de versnelling, de ideeën, de mitsen en maren, maar vooral de nieuwe toepassingen. Want wat kun je als gebruiker of ondernemer straks met deze metaverse ontwikkelingen?

Lees verder

De nieuwe kledingwinkel van Amazon: een potentieel walhalla

Amazon komt altijd wel met weer iets heel slims op de proppen dat tot je verbeelding spreekt. Dit keer is dat Amazon Style, een kledingwinkel met stijladvies op basis van algoritmes waarmee de webreus zijn pijlen richt op de modebranche. Of het een succes wordt of niet: Amazon gaat het shoppen van kleding een compleet nieuwe dimensie geven.

Lees verder

Lisette Schönhage

Lisette is een van onze Product Owners. En wát voor een?! Lisette voelt alles en iedereen haarfijn aan. Daardoor weet ze precies de juiste balans te vinden tussen het benutten van de techniek, het belang voor de business en de inzet van de developers. Lisette is gespecialiseerd in Agile development en business analyse, en deed haar ervaringen op bij de grote spelers, zoals Rabobank en Albert Heijn. Daar bracht ze niet alleen nieuwe proposities tot leven, maar innoveerde ze ook de IT infrastructuur. Als Product Owner bij Tom Orrow zorgt zij ervoor dat voor iedereen helder is wat er wanneer gebouwd moet worden, en alle zeilen worden bijgezet, om jouw droom-business werkelijkheid te maken.

Product Owner

Chat openen
1
Scan de code
Hallo! Wil je rechtstreeks contact met Petra?