Onze cultuur

Zo zijn wij

We krijgen vaak te horen dat het goed voelt om bij of met ons te werken. Daar glunderen we natuurlijk van!
Dit zijn de 4 waarden die maken hoe we zijn: 

WE ZIJN CONSTRUCTIEF

Constructief met elkaar omgaan is niet alleen fijn, maar levert ook meer op. Want dan ontstaat er échte samenwerking. Dan staan de verschillende disciplines die we in huis hebben en die onze klanten meebrengen niet gewoon naast elkaar, maar tellen die bij elkaar op. En komen uit die verschillen juist kansen voort. 

En wat krijg je dan?
1 + 1 = 3, maar dan echt!

WE ZIJN DUIDELIJK

Of het nou gaat om een voorstel, een aanpak, projectbegeleiding, een advies, een concept, of een (interne) meeting: we willen de dingen verhelderen, elkaar inzage geven. Zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is, en ook inhoudelijk een goede basis heeft om ermee verder te gaan en onderweg de beste keuzes te maken.

En wat krijg je dan?
Vertrouwen in elkaar en het project!

WE ZIJN VERFRISSEND

We zijn niet vies van een bewezen theorie of een beproefd model. Maar we geven er graag onze eigen draai aan, als we geloven dat dat beter is. We laten ons dus niet leiden door de conventie, maar staan altijd open voor net even anders. Dat is verfrissend voor onszelf en voor onze klanten, waardoor er ook ruimte ontstaat voor verfrissende ideeën. 

En wat krijg je dan?
Betere ideeën natuurlijk! 

WE HEBBEN PLEZIER

Wij geloven dat plezier hebben in wat je doet de helft van het succes is. Want als je werk doet waar je echt plezier in hebt word je beter. Maar ook plezier hebben met elkáár, in de dagelijkse interactie met collega’s en klanten. Want dat zorgt voor een vertrouwde, positieve en energieke sfeer, en werkt een vruchtbare samenwerking in de hand. 

En wat krijg je dan?
Verdomd goeie energie!

DSC_8132

Ook werken bij Tom Orrow?

Lisette Schönhage

Lisette is een van onze Product Owners. En wát voor een?! Lisette voelt alles en iedereen haarfijn aan. Daardoor weet ze precies de juiste balans te vinden tussen het benutten van de techniek, het belang voor de business en de inzet van de developers. Lisette is gespecialiseerd in Agile development en business analyse, en deed haar ervaringen op bij de grote spelers, zoals Rabobank en Albert Heijn. Daar bracht ze niet alleen nieuwe proposities tot leven, maar innoveerde ze ook de IT infrastructuur. Als Product Owner bij Tom Orrow zorgt zij ervoor dat voor iedereen helder is wat er wanneer gebouwd moet worden, en alle zeilen worden bijgezet, om jouw droom-business werkelijkheid te maken.

Product Owner

Chat openen
1
Scan de code
Hallo! Wil je rechtstreeks contact met Petra?