Onze diensten

Waar kunnen we je mee helpen?

Bedenken

TO_Iconen_Insights-1.png

Insights & Opportunities

Kansen zien en deze matchen met de ambitie van je onderneming. Dat is cruciaal voor het succes van jouw platform. Als je begrijpt wat relevant is voor jouw klanten én wat jou als merk of bedrijf daarin drijft, kun je voor de lange termijn het verschil maken. In de markt en voor je business. Samen vinden we de sweet spots voor jouw platform!

TO_Iconen_Platform-strategy-1.png

Platform Strategy & Concept

De gebruiker centraal, daar begint het mee. Om vervolgens het verschil te maken, door in je klantpropositie óók een eigen merkpositie te claimen. Want dat is waarmee je je gebruikers raakt en aan je bindt. En met een businessmodel dat daarop aansluit, brengen we jouw merk, jouw gebruiker en jouw business bij elkaar. In een concreet gedefinieerd, gevalideerd en gevisualiseerd platform-concept, waarmee je ook je collega’s, de directie en investeerders overtuigt.

Realiseren

TO_Iconen_Brand-strategy_on-white.png

Brand Strategy & Identity Design

Heb je een nieuw platform? Of is je platform toe aan de volgende stap? Alleen performance en digital marketing zijn dan niet genoeg. Een sterke merkervaring en herkenbare brand identity zijn de basis om te kunnen groeien en je marktpositie te verstevigen. Samen ontdekken we waar je merk voor staat en wat je verhaal is, voor engagement met je doelgroep.

TO_Iconen_Architecture_on-white.png

Platform Development & Architecture

Een platform bouwen kan groots, maar dat hoeft niet. Wij kiezen ervoor om zo min mogelijk te bouwen. Want een nieuw platform is makkelijker te realiseren, als je bestaande software gebruikt. Toch zelf bouwen? Dat kan ook. Samen met jou en onze IT-partners bepalen we het MVP voor jouw platform. Daarna zorgen wij als regisseur dat de bouw soepel verloopt.

Vermarkten

TO_Campaigning_on-white-1.png

Platform Communication & Campaigning

Bouwen aan naamsbekendheid en traffic naar je platform? Dat gaat bij ons hand in hand met merkbeleving, engagement en conversie op je platform. Samen bepalen we wat er nodig is om te groeien en ontwikkelen we een ijzersterk communicatieconcept. Om uit te rollen binnen en buiten je platform, voor een opvallend en effectief campagne-offensief.

TO_Growth-hacking_on-white.png

Digital Growth Strategy

Een snelle groeiboost voor je platform, met minimale middelen? En ook testen wat werkt en wat niet? Wij helpen je bij je digitale marketingstrategie en hoe je je A/B-testing, SEA, SEO en CRM het beste kunt inzetten, om snel te kunnen groeien.

Optimaliseren

TO_Iconen_Platform-optimalizations_on-white.png

Platform Optimisation & Projects

Je platform is nooit af. Je blijft leren en verbeteringen zien. Maar grotere stappen hebben extra aandacht of specialisatie nodig. Heb je dat net niet in huis? Onze Optimisation Managers en Product Owners helpen de brug te slaan tussen jouw business en IT-ers. Ze snappen beiden en zorgen dat jouw platform nog beter presteert.

TO_Iconen_Interim-platform-strategist_on-white.png

Interim Platform Specialists

Heb je tijdelijk interne versterking nodig om je platform te onderhouden of plannen door te voeren? Extra mankracht of een specialisatie? Wij lenen graag een van onze specialisten een tijdje aan je uit. Of een heel team. Laten we samen kijken waar je behoefte aan hebt, dan regelen we het voor je.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo! Wil je rechtstreeks contact met Petra?