Art Director & Copywriter

Met jouw creatieve power komen online merken echt tot leven!

Wat ga je doen?

Tom Orrow is een jong bureau, waar klanten terecht kunnen voor álles dat met online platformen te maken heeft. Of dat nou gaat om het bedenken, bouwen en introduceren van een heel nieuw platform. Het ontwikkelen van campagnes voor een bestaand platform. Of het verbeteren van een platform… Tom Orrow is your man!

Dat doen we met een mooie mix van heel verschillende en ervaren experts. En campagne-creatieven horen daar dus ook bij! Daarvoor zoeken we nu een medior Copywriter en dito Art Director. Je wordt onderdeel van het creatieve hart van Tom Orrow. Samen met een Merkstrateeg, Business Designer, E-commerce Manager, Product Owner en Campagnemanager, hou je je bezig met het vertalen van platform- en merkstrategie naar opvallende, effectieve en creatieve (introductie)campagnes.

We geloven sterk in de traditionele verdeling van Art/Copy. Maar we zijn ook gecharmeerd van Art Directors met gevoel voor taal en Copywriters met Photoshop op hun machine. Naast conceptueel campagne-werk moet je als medior Creatief (samen met je Art/Copy-collega) ook kunnen buffelen op executie-werk zoals mailings, styleguides, tone of voice guidelines en platform-copy.

Bij ons is teamgevoel super belangrijk: we doen het sámen! We zijn dus ook betrokken en behulpzaam naar elkaar, waarbij iedereen natuurlijk wel z’n eigen domein van verantwoordelijkheid heeft. We houden van een goeie discussie en doen dit altijd vanuit het perspectief om projecten beter te maken. Zonder wrijving geen glans. Daarnaast houden we van hard werken, maar ook van realistische inschattingen en haalbare planningen. Het moet wel leuk blijven! 🙂

Tot slot: platformen zijn hot. En wij zijn een jong bureau. Als Creatief is dit je kans op een flinke creatieve vinger in de pap en om samen met ons te bouwen aan het leukste en beste online platformbureau van Nederland!

Ben jij een nieuwe Tommie?
Wat vragen we van je?

  • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring bij een reclame/online bureau
  • Je vindt online platformen super interessant
  • Je bent ondernemend en houdt van eigen initiatieven
  • Je bent collegiaal en klantgericht en staat open voor nieuwe manieren van werken
  • Je hebt een bewezen track-record in het neerzetten van opvallende campagnes of andere communicatie-uitingen

Wat krijg je?

  • Een marktconform salaris
  • Een fijne werkomgeving met dito collega’s
  • Opdrachten waarbij je echt het verschil kan maken
  • De kans om mee te bouwen aan een jong bureau!

Meer weten over deze vacature?

Mail Petra Lubbers

Lisette Schönhage

Lisette is een van onze Product Owners. En wát voor een?! Lisette voelt alles en iedereen haarfijn aan. Daardoor weet ze precies de juiste balans te vinden tussen het benutten van de techniek, het belang voor de business en de inzet van de developers. Lisette is gespecialiseerd in Agile development en business analyse, en deed haar ervaringen op bij de grote spelers, zoals Rabobank en Albert Heijn. Daar bracht ze niet alleen nieuwe proposities tot leven, maar innoveerde ze ook de IT infrastructuur. Als Product Owner bij Tom Orrow zorgt zij ervoor dat voor iedereen helder is wat er wanneer gebouwd moet worden, en alle zeilen worden bijgezet, om jouw droom-business werkelijkheid te maken.

Product Owner

Chat openen
1
Scan de code
Hallo! Wil je rechtstreeks contact met Petra?