Business Designer

Jij weet hoe je vanuit klantperspectief de beste waardeproposities creëert!

Wat ga je doen?

Als jij ‘design thinking’ hoort dan gaan je ogen glinsteren! Je snapt als geen ander hoe belangrijk het is om waardeproposities te ontwikkelen vanuit de behoeften van de klant. Je hebt een bewezen track record in Customer journey sessies, Ideation sessies en Business modelling en bent een ster in het begeleiden van groepen in dit soort sessies. Ook weet je met jouw ervaring nieuwe methodieken te bedenken en toe te passen om zo onze toolkit te verbeteren en uit te breiden.

Je begrijpt heel goed dat productontwikkeling ook draait om proposities creëren die niet alleen goed zijn voor de klant (dat blijft de basis), maar ook commercieel of maatschappelijk moeten bijdragen. Het signaleren van kansen is jou dan ook niet vreemd en je weet hoe je deze moet valideren voordat ze ook echt tot uitvoering gebracht gaan worden.

Je bent van nature uit een empatisch persoon en je wordt enthousiast van projecten die ook maatschappelijk hun impact kunnen maken. Als team-player weet je wat echt samenwerken is en dat doe je met onze klanten, maar ook met de collega’s bij Tom Orrow.

Vanuit Tom Orrow bieden we je interne en externe projecten die uitdagend zijn en impact maken! Je collega’s zijn ervaren professionals en verstaan hun vak. Je leert van elkaar en inspireert elkaar om ons gezamenlijke werk beter te maken. Voor vandaag en morgen!

Ben jij een nieuwe Tommie?
Wat vragen we van je?

 • Meer dan 5 jaar ervaring als Customer Experience manager of Business consultant
 • Ervaring bij het werken bij of voor online platformen
 • Je bent klantgericht
 • Je werkt graag agile en gestructureerd
 • Je bent een workshop begeleider pur sang
 • Je bent empatisch goed onderlegd
 • Je bent ondernemend en hebt zin om te bouwen!


Wat krijg je?

 • Een marktconform salaris
 • Een fijne werkomgeving met dito collega’s
 • Opdrachten waarbij je echt het verschil kan maken
 • De kans om mee te bouwen aan een jong bureau!

Meer weten over deze vacature?

Mail Petra Lubbers

Lisette Schönhage

Lisette is een van onze Product Owners. En wát voor een?! Lisette voelt alles en iedereen haarfijn aan. Daardoor weet ze precies de juiste balans te vinden tussen het benutten van de techniek, het belang voor de business en de inzet van de developers. Lisette is gespecialiseerd in Agile development en business analyse, en deed haar ervaringen op bij de grote spelers, zoals Rabobank en Albert Heijn. Daar bracht ze niet alleen nieuwe proposities tot leven, maar innoveerde ze ook de IT infrastructuur. Als Product Owner bij Tom Orrow zorgt zij ervoor dat voor iedereen helder is wat er wanneer gebouwd moet worden, en alle zeilen worden bijgezet, om jouw droom-business werkelijkheid te maken.

Product Owner

Chat openen
1
Scan de code
Hallo! Wil je rechtstreeks contact met Petra?