Office Manager

Jij maakt iedereen blij

Wat ga je doen?

Tom Orrow is een jong bureau, waar klanten terecht kunnen die iets willen met een online platform. Ze hebben bijvoorbeeld een idee voor nieuwe app die ze willen gaan ontwikkelen. Of een online marktplaats die ze beter in de markt willen zetten. Wij kunnen helpen bij álles dat met online platformen te maken heeft. Dat doen we met een mooie mix van heel verschillende en ervaren experts. Vast en freelance.

Maar we missen nog die ene interne expert, die de praktische ins en outs van ons uit handen kan nemen: een Office Manager, die zorgt dat de facilitaire basis van ons bureau gewoon goed op orde is. Die tijd en aandacht kan besteden aan de dingen waar we zelf niet aan toekomen of maar half doen, omdat onze focus er niet ligt. Maar die oh zo belangrijk zijn voor het welbehagen van het hele bureau!

Hou jij ervan om ervoor te zorgen dat het bureau facilitair op orde is? Vind je het leuk om je collega’s te helpen bij allerhande praktische verzoeken? Kan je ons administratief ondersteunen? Misschien ben jij dan wel voor 20 uur per week onze toekomstige Office Manager!

Vanuit Tom Orrow bieden we je een leuke, open en sympathieke werkomgeving… vinden we zelf 🙂  We zijn allemaal erg betrokken bij elkaar. We zullen jou dus ook zoveel mogelijk betrekken bij wat we doen. En dat is leuk, want online platformen zijn hot!

Ben jij een nieuwe Tommie?

Wat vragen we van je?

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een reclame- en/of digitaal bureau
  • Je houdt van aanpakken
  • Je bent punctueel en geordend
  • Je bent pro-actief en komt graag met eigen ideeën
  • Je hebt een service-verlenende inborst
  • Je bent optimistisch 🙂

Wat krijg je?

  • Een marktconform salaris
  • Een fijne werkomgeving met dito collega’s
  • Opdrachten waarbij je echt het verschil kan maken
  • De kans om mee te bouwen aan een jong bureau!

Meer weten over deze vacature?

Mail Petra Lubbers

Lisette Schönhage

Lisette is een van onze Product Owners. En wát voor een?! Lisette voelt alles en iedereen haarfijn aan. Daardoor weet ze precies de juiste balans te vinden tussen het benutten van de techniek, het belang voor de business en de inzet van de developers. Lisette is gespecialiseerd in Agile development en business analyse, en deed haar ervaringen op bij de grote spelers, zoals Rabobank en Albert Heijn. Daar bracht ze niet alleen nieuwe proposities tot leven, maar innoveerde ze ook de IT infrastructuur. Als Product Owner bij Tom Orrow zorgt zij ervoor dat voor iedereen helder is wat er wanneer gebouwd moet worden, en alle zeilen worden bijgezet, om jouw droom-business werkelijkheid te maken.

Product Owner

Chat openen
1
Scan de code
Hallo! Wil je rechtstreeks contact met Petra?