Product Owner

De sympathieke bruggenbouwer

Wat ga je doen?

Als  Product Owner of (digitaal) Programmamanager weet jij alles over het realiseren van digitale omgevingen. Ook continuous improvement is iets waar jij blij van wordt en je vraagt je steeds af of de propositie nog steeds aan de wensen van klant/gebruiker voldoet. Op basis van input van alle betrokken stakeholders, maak jij de beste keuzes en weet je bruggen te slaan tussen de business en de (externe) platform-bouwers.

Je bent van nature een empatisch persoon en je wordt enthousiast van projecten die ook maatschappelijk impact maken. Als teamplayer weet je wat echt samenwerken is en dat doe je met onze klanten, maar ook met de collega’s bij Tom Orrow.

Vanzelfsprekend spreek je de IT-taal en ben je bedreven in MoSCoW of WSFJ- sessies. Je kan goed analyseren en zien waar de potentiële verbeteringen liggen. En je signaleert niet alleen, je realiseert ook. Als medior professional weet je elk project te leiden en op een soepele wijze tot een goed einde te brengen. Op een agile manier. Uiteraard.

Vanuit Tom Orrow bieden we je interne en externe projecten die uitdagend zijn en impact maken. Je collega’s zijn ervaren professionals en verstaan hun vak. Je leert van elkaar en inspireert elkaar om ons gezamenlijke werk beter te maken. Voor vandaag en morgen!

Ben jij een nieuwe Tommie?
Wat vragen we van je?

  • Meer dan 3 jaar ervaring als Product Owner of digitaal verantwoordelijke
  • Ervaring in het werken bij of voor online platformen
  • Je bent klantgericht
  • Je werkt graag agile
  • Je bent een bruggenbouwer en empatisch goed onderlegd
  • Je bent ondernemend en hebt zin om te bouwen!

Wat krijg je?

  • Een marktconform salaris
  • Een fijne werkomgeving met dito collega’s
  • Opdrachten waarbij je echt het verschil kan maken
  • De kans om mee te bouwen aan een jong bureau!

Dit zijn wij
Tom Orrow is hét platformbureau voor positieve impact. Platformen met een purpose kunnen bij ons terecht voor álles dat met online platformen te maken heeft. We bedenken, realiseren en introduceren hele nieuwe platformen. En we verbeteren of vernieuwen bestaande platformen.

Teamgevoel vinden we superbelangrijk: we doen het sámen! We zijn betrokken en behulpzaam en houden van een goeie discussie. Altijd vanuit het perspectief om projecten beter te maken. Zonder wrijving geen glans.

Tot slot: niets motiveert meer dan werken aan platformen die positief bijdragen aan de maatschappij. En wij zijn een jong bureau. Als Product Owner is dit je kans op een flinke vinger in de pap en om samen met ons te bouwen aan het leukste en beste bureau voor online platformen met een purpose!

Meer weten over deze vacature?

Mail Petra Lubbers

Lisette Schönhage

Lisette is een van onze Product Owners. En wát voor een?! Lisette voelt alles en iedereen haarfijn aan. Daardoor weet ze precies de juiste balans te vinden tussen het benutten van de techniek, het belang voor de business en de inzet van de developers. Lisette is gespecialiseerd in Agile development en business analyse, en deed haar ervaringen op bij de grote spelers, zoals Rabobank en Albert Heijn. Daar bracht ze niet alleen nieuwe proposities tot leven, maar innoveerde ze ook de IT infrastructuur. Als Product Owner bij Tom Orrow zorgt zij ervoor dat voor iedereen helder is wat er wanneer gebouwd moet worden, en alle zeilen worden bijgezet, om jouw droom-business werkelijkheid te maken.

Product Owner

Chat openen
1
Scan de code
Hallo! Wil je rechtstreeks contact met Petra?