Project Manager

Zonder jou wordt het chaos

Wat ga je doen?

Tom Orrow is een jong bureau, waar klanten terecht kunnen voor álles dat met online platformen te maken heeft. Of dat nou gaat om het bedenken, bouwen en introduceren van een heel nieuw platform. Het ontwikkelen van campagnes voor een bestaand platform. Of het verbeteren van een platform… Tom Orrow is your man!

Dat doen we met een mooie mix van heel verschillende en ervaren experts. En nu zoeken we daar een Project Manager met advertising-ervaring bij! Als Project Manager houd je ervan om in controle te zijn, dat zaken op rolletjes lopen, dat klanten blij zijn met de samenwerking en het resultaat. Klopt dat? Dan is deze rol als Project Manager bij Tom Orrow (en deels bij onze zus Kokoro) echt iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een Project Manager met relationele en coördinerende skills, die ook in staat is om een project helemaal te ‘ownen’. Je kan goed zelfstandig werken, weet processen te stroomlijnen en ben inhoudelijk ook een sparringspartner voor de creatieve, strategische en digitale teams.

Je hebt ervaring in het begeleiden van campagnes, van concept tot executie tot administratie, en heb daarbij voldoende affiniteit met werken voor digitale partijen. Je bent empatisch, een goede luisteraar en je hebt een dosis positieve energie!

Vanuit Tom Orrow bieden we je interne en externe projecten die uitdagend zijn en impact maken! Je collega’s zijn ervaren professionals en verstaan hun vak. Je leert van elkaar en inspireert elkaar om ons gezamenlijke werk beter te maken. Voor vandaag en morgen.

Ben jij een nieuwe Tommie?
Wat vragen we van je?

  • Meer dan 5 jaar ervaring als Project Manager of Account Manager bij een reclame- en/of digitaal bureau
  • Ervaring in het werken bij of voor online merken
  • Je bent punctueel en weet zaken goed te organiseren
  • Je staat stevig in je schoenen, bent ondernemend en initiatiefrijk
  • Je bent een echte teamplayer, collegiaal, klantgericht en empatisch goed onderlegd

Wat krijg je?

  • Een marktconform salaris
  • Een fijne werkomgeving met dito collega’s
  • Opdrachten waarbij je echt het verschil kan maken
  • De kans om mee te bouwen aan een jong bureau!

Meer weten over deze vacature?

Mail Petra Lubbers

Lisette Schönhage

Lisette is een van onze Product Owners. En wát voor een?! Lisette voelt alles en iedereen haarfijn aan. Daardoor weet ze precies de juiste balans te vinden tussen het benutten van de techniek, het belang voor de business en de inzet van de developers. Lisette is gespecialiseerd in Agile development en business analyse, en deed haar ervaringen op bij de grote spelers, zoals Rabobank en Albert Heijn. Daar bracht ze niet alleen nieuwe proposities tot leven, maar innoveerde ze ook de IT infrastructuur. Als Product Owner bij Tom Orrow zorgt zij ervoor dat voor iedereen helder is wat er wanneer gebouwd moet worden, en alle zeilen worden bijgezet, om jouw droom-business werkelijkheid te maken.

Product Owner