Over ons

Zo werken wij

Samen met ónze klanten en hún gebruikers positieve impact maken

Online platformen zijn bij uitstek geschikt als aanjager van positieve impact. Want met de juiste platformen worden dingen haalbaar en schaalbaar. Dat komt door het ‘netwerkeffect’: iedereen die gebruik maakt van het platform is gebaat bij meer gebruikers. Want hoe meer gebruikers, hoe meer waarde het platform voor hen creëert.

Door dit netwerkeffect kunnen platformen exponentieel groeien, en daarmee ook de beoogde impact van platformen met een purpose realiseren. Daarom is het onze missie om via online platformen, samen met ónze klanten en hún gebruikers, positieve impact te maken!

Hoe doen we dat?

Raken

Platformproposities & merkbelevingen

Samen met onze Business Designer en Een platform bedenken is één ding. Maar Merkstrateeg vind je de optimale purpose/ onder begeleiding van onze Funding Expert, market-fit, die we vertalen naar een platform- Service Designer, IT Architect en Digital propositie met een merkbeleving die mensen Product Owner zorgen we dat je platform ook in hun harten raakt.    

Realiseren

Funding, design & ontwikkeling

Een platform bedenken is één ding. Maar onder begeleiding van onze Funding Expert, Service Designer, IT Architect en Digital Product Owner zorgen we dat je platform ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd, geüpgraded, of omgebouwd. 

Groeien

Campagnes en optimalisaties

Als je platform eenmaal draait zwengelt onze e-Commerce Manager samen met onze Digital Growth Manager, Campagne Manager en Creatives het netwerk-effect aan: afhankelijk van de fase waarin je platform zich bevindt, rollen webrand en performance campagnes uit, of voeren we platformoptimalisaties door die mensen in beweging brengen. 


Partnerschap

Tom-Orrow investeert mee

Een platform bedenken is één ding. Maar onder begeleiding van onze Funding Expert, Service Designer, IT Architect en Digital Product Owner zorgen we dat je platform ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd, geüpgraded, of omgebouwd. 

Purpose/market fit

Veel missiegedreven platformen zijn niet zo zeer ontstaan vanuit een consumentenbehoefte. Ze zijn ontstaan vanuit de drive om maatschappelijk bij te dragen. Het doel is dan ook niet per se winstmaximalisatie, maar om succesvol te zijn in die maatschappelijke bijdrage. En dat is natuurlijk fantastisch!

Maar ook al bestaat er in de samenleving steeds meer maatschappelijk bewustzijn, ook missiegedreven platformen moeten aansluiten bij een consumentenbehoefte met voldoende marktpotentie. Want alleen bij een goede purpose/market-fit groeit het aantal gebruikers en daarmee de beoogde impact van het missiegedreven platform.

Onze mensen

Ontmoet de platformspecialisten van Tom Orrow: een inspirerende en multidisciplinaire mix van verfrissende denkers, optimistische waarmakers, resultaatgerichte idealisten en vrolijke samenwerkers.

Verfrissende denkers

Platformen met een purpose vragen omverfrissende manier van denken. En precies daar houden we van!

Optimistische waarmakers

Niets motiveert ons meer dan werken aan een missie. Dus bij ons niet alleen maar mooie
plannen: met veel plezier trekken we alles uit de kast om die missie te realiseren!

Resultaatgerichte idealisten

Hoe mooi je missie ook is, het werkt alleen als je het relevant weet de maken voor gebruikers, hier en nu. Dat is nodig om echt impact te maken – en daar zijn wij van!

Vrolijke samenwerkers

Hoe mooi je missie ook is, het werkt alleen als je het relevant weet de maken voor gebruikers, hier en nu. Dat is nodig om echt impact te maken – en daar zijn wij van!

Onze vacatures

Als bureau van morgen zijn we altijd op zoek naar de talenten van vandaag. Wil jij je inzetten voor online platformen met een purpose? Laat het onze Petra Lubbers, oprichter en Managing Director, gerust weten. Of je nu Business Designer bent, Merkstrateeg, Creative, Product Owner, e-Commerce Manager, Growth Hacker, of iets dat we zelf nog niet bedacht hebben. Of neus eens lekker rond tussen onze vacatures:

Petra Lubbers

Petra is onze Managing Director, maar ook een doorgewinterde business manager voor onze klanten. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van media, reclame, boeken en e-commerce. De laatste 10 jaar was ze digital director bij diverse bedrijven als bol.com, Novamedia en Bruna, waar ze meerdere innovaties en platform-transformaties realiseerde. Petra werkt graag in multi-disciplinaire teams aan een duidelijke set doelstellingen. Haar specialismen liggen bij Business Strategy, Campaign Strategy, Agile Development en E-commerce.

Managing Director | Partner

Chris Heijdenrijk

Onze Chris heeft effectiefefficiënt en constructief als zijn middle names. En dat komt goed uit, want als onze Operations Director geeft hij samen met Petra leiding aan ons bureau. Daarnaast past hij als Strategy Director diezelfde kwaliteiten toe op de strategische en platform-vraagstukken van onze klanten. Chris heeft ruim 15 jaar managementervaring in binnen- en buitenland, bij bedrijven als De Nationale Postcodeloterij, Spil Games en AS Watson. Daarnaast was hij onder andere verantwoordelijk voor de succesvolle lancering van gaming platform KoGaMa en de replatforming van de e-commerce sites van Bruna en BookSpot. Of hij zelf toevallig ook van gamen en lezen houdt? Vraag het ’m eens!

Strategy & Operations Director | Partner

Chat openen
1
Scan de code
Hallo! Wil je rechtstreeks contact met Petra?